Základy sommelierství, vína a vinařství ČR je nejnavštěvovanějším kurzem Vinařského Institutu. Po jeho absolvování získáte základní přehled v oblasti vína a vinné kultury. Jedná se o intenzivní celodenní kurz vinařství pod vedením některého ze špičkových sommelierů, kde se naučíte vše o degustaci a servisu vína, zjistíte jak snoubit víno s pokrmy i jak poznat vady a nedostatky vína. Dozvíte se, jak se třídí vína v České republice a jaké jsou přesně funkce sommeliera, samozřejmě vše včetně praktických ukázek. Kurz je současně vstupenkou do světa vína pro ty, kteří se rozhodnou dále studovat a dosáhnout až k CERTIFIKATU SOMMELIERA.
Základy sommelierství, vína a vinařství ČR
View Calendar
17. 2. 2018 09.00 - 18.00
17. 2. 2018 09.00 - 18.00
Pod b\u0159ehy 565\/54, 691 06 Velk\u00e9 Pavlovice, \u010cesko<\/span><\/div>
\r\n\t\t