• Domů
  • Aktuality
  • Blog
  • Pranýř
  • Vínopedie
    • Vínopedie
    • Slovník
    • Réva vinná
    • Víno v České republice
    • Víno na Slovensku
  • Kalendář
Header Image

User Panel Banner
Přihlásit se

  • Domů
  • Aktuality
  • Blog
  • Pranýř
  • Vínopedie
    • Slovník
    • Réva vinná
    • Víno v České republice
    • Víno na Slovensku
  • Kalendář
Domů

Základy sommelierství, vína a vinařství ČR 2020 Brno

18. 1. 2020 09.00 - 18.00 Europe/Prague
http://www.vinarskyinstitut.cz/otevrene-sommelierske-kurzy/zaklady-sommelierstvi-vina-a-vinarstvi-v-cr
Brno, školicí centrum Nadace Partnerství
Address: Údolní 567/33, 602 00 Brno-střed-Brno-město, Česko
Twitter Facebook

 

Základy sommelierství, vína a vinařství ČR 2020 Brno je nejnavštěvovanějším kurzem Vinařského Institutu. Po jeho absolvování získáte základní přehled v oblasti vína a vinné kultury. Jedná se o intenzivní celodenní kurz (9.00–18.00 hod.) vinařství pod vedením některého z tuzemských špičkových sommelierů.

Naučíte se vše o degustaci a servisu vína, zjistíte jak snoubit víno s pokrmy i jak poznat vady a nedostatky vína. Dozvíte se, jak se třídí vína v České republice a jaké jsou přesně funkce sommeliera, samozřejmě vše včetně praktických ukázek. Kurz je současně vstupenkou do světa vína pro ty, kteří se rozhodnou dále studovat a dosáhnout až k CERTIFIKATU SOMMELIERA.

Praktická část – intenzivní seminář (8 hodin) pod vedením lektora z řad špičkových sommelierů

Lektor s Vámi podrobně projde všechny lekce. Prakticky budete procvičovat degustaci na 15ti vzorcích špičkových vín. Prakticky si vyzkoušíte servis vín včetně dekantace. Snoubení vína a pokrmů si vyzkoušíte s pěti druhy sýrů.

Teoretická část – online skripta a autotesty k procvičení, nastudujete předem z pohodlí domova, skripta Vám zůstávají k dispozici

  1. Lekce – Sommelier – funkce sommeliera, podpora prodeje, tvorba vinného listu
  2. Lekce – Degustace a hodnotící systémy – senzorické hodnocení, hodnotící systémy
  3. Lekce – Snoubení pokrmů a nápojů – pravidla snoubení, skupiny pokrmů, skupiny vín, vzájemné kombinace
  4. Lekce – Servis vína – teploty podávání, druhy skleniček a karaf, podávání šumivých, bílých, růžových a červených vín
  5. Lekce – Česká republika – historie, současnost, vinařský zákon
  6. Lekce – Česká republika – vinařské oblasti a podpoblasti
  7. Lekce – Česká republika – typické odrůdy

Tím, že budete již teoreticky připraveni, budete vědomosti prohlubovat a lépe si vše zapamatujete.

Kurz je zakončen závěrečnou zkouškou formou písemného testu.

CENA KURZU

2 471 Kč bez DPH
(2 990 Kč s DPH)

Pokud jste již zakoupili alespoň jeden kurz, objednejte si tento kurz za balíčkovou cenu přes Váš studijní účet. Balíčková cena kurzu je:

2 223 Kč bez DPH
(2 690 Kč s DPH)

Základy sommelierství, vína a vinařství ČR 2020 Brno

  • školení, kurz, vzdělávání
  • #sommelier

Odpovědět Zrušit odpověď na komentář

HledamVino.cz – Kontakty – Inzerce

hledamvino@gmail.com

Copyright © 2021 HledamVino.cz – Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Máte tip? Napište nám!

    Got a hot tip? Send it to us!

      Your Name (required)

      Your Email (required)

      Video URL

      Attach Video

      Category
      SportNewsTechMusic

      Your Message