Minimalizace síry ve víně 2020. Oxid siřičitý je nejúčinnější, je-li přidán ve správný okamžik a v optimálním množství. Také vy si se sírou nevíte někdy rady? Na přání vinařů jsme připravili tento kurz. Přednáší doc. Ing. Mojmír Baroň, Ph.D. Přednáška v rozsahu 4 hodin. Degustace vybraných vzorků vín + analytický rozbor.
cena kurzu: 1 550 Kč + 21% DPH (cena vč. DPH činí 1.875,- Kč)
CENA ZAHRNUJE
· Přednáška v rozsahu 4 hodin
· Degustace vybraných vzorků vín + analytický rozbor
. Skripta, psací potřeby
. Coffee break (káva, čaj, nealko)
Strava a ubytování: zajišťují si účastníci kurzu sami
MÍSTO KONÁNÍ: Valtice – přednášková místnost Vinařské akademie, nám. Svobody 13
GPS: 48°44´32.010″N, 16°45´22.903″E
Informace Vám rádi poskytneme ve vinotéce ve Vinařském domě na nám. Svobody 16, kde má v prvním patře Vinařská akademie kancelář
Před učebnou nelze parkovat. Možnost parkování na náměstí za poplatek cca 20 metrů od učebny.
KONTAKT:
Ing. Martina Bartošová – tel.: 00420 519 352 083, mob.: 774 145 437
Minimalizace síry ve víně 2020
TERMÍNY 2020
Pondělí 24.2.2020 (9:00 – 13:30)
Úterý 28.4.2020 (9:00 – 13:30)
Přihláška ke stažení zde.
Kurz je realizován s podporou Vinařského fondu ČR
Vinařská akademie Valtice
Návrh na registraci občanského sdružení podal přípravný výbor Vinařské akademie Valtice ve složení Ing. Jiří Kopeček, JUDr. Svatomír Helešic a Milan Ballik dne 21. 3. 1996. Ustavující valná hromada VAV schválila založení VAV dne 22. 3. 1996 v areálu Střední vinařské školy Valtice, kde byly jednomyslně schváleny a přijaty stanovy VAV.
Zakládající členové sdružení se shodli, že budou spolupracovat zejména v oblastech vzdělávání a propagace vinohradnictví, vinařství, sommelierství a gastronomie.