Management kyslíku ve vinařství. „Je to kyslík, jenž dělá víno vínem“. Nově vytvořený kurz pro vinaře, který se zabývá managementem kyslíku ve vinařství od zpracování po lahvování.
PŘEDNÁŠEJÍCÍ:
doc. Ing. Mojmír Baroň, Ph.D.
CENA ZAHRNUJE
· Přednáška v rozsahu 4 hodin
· Degustace 8 vzorků vín
. Skripta, psací potřeby
. Coffee break (káva, čaj, nealko)
CENA KURZU PRO ROK 2019:
1550 Kč + 21% DPH (cena vč. DPH činí 1 875 Kč)
Strava a ubytování: zajišťují si účastníci kurzu sami
MÍSTO KONÁNÍ: Valtice – přednášková místnost Vinařské akademie, nám. Svobody 13
GPS: 48°44´32.010″N, 16°45´22.903″E
Informace Vám rádi poskytneme ve vinotéce ve Vinařském domě na nám. Svobody 16, kde má v prvním patře Vinařská akademie kancelář
Před učebnou nelze parkovat. Možnost parkování na náměstí za poplatek cca 20 metrů od učebny.
KONTAKT:
Ing. Martina Bartošová – tel.: 00420 519 352 083, mob.: 774 145 437
PŘIHLÁŠKA:
Přihláška VAV (35.6 kB)
TERMÍNY
Středa: 28.8.2019, 9 – 13:30 hod.
Management kyslíku ve vinařství