• Domů
  • Aktuality
  • Blog
  • Pranýř
  • Vínopedie
    • Vínopedie
    • Slovník
    • Réva vinná
    • Víno v České republice
    • Víno na Slovensku
  • Kalendář
Header Image

User Panel Banner
Přihlásit se

  • Domů
  • Aktuality
  • Blog
  • Pranýř
  • Vínopedie
    • Slovník
    • Réva vinná
    • Víno v České republice
    • Víno na Slovensku
  • Kalendář
Domů

Kurz Sommelier (I. část)

22. 10. 2018 - 25. 10. 2018 Celý den
http://www.vinarska-akademie.cz/vzdelavani/default.htm
Valtice, Vinařská akademie
Address: nám. Svobody 16, 691 42 Valtice, Česko
Twitter Facebook

Kurz Sommelier (I. část). Dvoutýdenní kurz vedoucí k získání osvědčení „Sommelier“, určený specializovaným pracovníkům gastronomie, vinoték a obchodníkům vinařských firem, ale i konzumentům, kteří chtějí být v tomto oboru vzdělaní. Teoretická výuka je doplněna tuzemskými exkurzemi.

I. část: 22. – 25.10.2018
II. část: 19. – 23.11.2018

PŘEDNÁŠEJÍ

Pro someliérský kurz Vinařské akademie Valtice jsou vybíráni experti z oboru vinařství a gastronomie a teorie je seřazena podle pravidel pedagogiky. Přímý kontakt s přednášejícím a mluvené slovo je stále účinnější než e-learning.

  • prof. Ing. Fedor Malík, DrSc. – pedagog a vedoucí katedry Chemicko – technologické fakulty SVŠT v Bratislavě
  • doc. Ing. Josef Balík, Ph.D. – pedagog a vedoucí ústavu posklizňové technologie MZLU v Brně
  • Ing. Jiří Kopeček – výrobce vína a významný odborník, pedagog
  • Ing. Jan Stávek, Ph.D. – výrobce vína a významný odborník, vědecko-výzkumný pracovník MZLU v Brně
  • Ing. Kamil Prokeš, Ph.D. – výrobce vína a významný odborník
  • pan Libor Nazarčuk – sommeliér – několikanásobný mistr ČR, mezinárodní mistr SR, účastník mistrovství světa, viceprezident Asociace sommeliérů ČR
  • Ing. Radek Sotolář, Ph.D. – pedagog a vědecko-výzkumný pracovník MZLU v Brně
  • Ing. Petr Ptáček – technolog ve vinařství, lektor

Z hlediska velkého množství informací a poznatků je kurz rozdělen do dvou částí. První část je čtyřdenní, ve druhé části jsou čtyři dny výuky a jeden den závěrečná zkouška. Závěrečná zkouška se skládá z části teoretické a části praktické. Výsledky hodnotí komise složena z nezávislých odborníků jmenovaných Vinařskou akademií. Úspěšní absolventi obdrží Osvědčení o absolvování, které je ověřeno Vinařskou akademií Valtice a Asociací sommeliérů ČR.

CENA KURZU PRO ROK 2018: 14 950 Kč + 21% DPH (cena vč. DPH činí 18 089 Kč)

Cena zahrnuje tyto služby:

  • teoretickou výuku odborníky na nejvyšší úrovni včetně skript
  • 5 x exkurze (výrobní podniky, vinice, Salon vín ČR)
  • závěrečné zkoušky před komisí odborníků a slavnostní předání osvědčení

Kurz Sommelier (I. část)

  • školení, kurz, vzdělávání
  • #sommelier

Odpovědět Zrušit odpověď na komentář

HledamVino.cz – Kontakty – Inzerce

hledamvino@gmail.com

Copyright © 2023 HledamVino.cz Zásady ochrany osobních údajů: https://www.hledamvino.cz/zasady-ochrany-osobnich-udaju/ Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Máte tip? Napište nám!

    Got a hot tip? Send it to us!

      Your Name (required)

      Your Email (required)

      Video URL

      Attach Video

      Category
      SportNewsTechMusic

      Your Message