Kurz Sommelier (I. část)

View Calendar



22. 10. 2018 - 25. 10. 2018 Celý den


Valtice, Vinařská akademie

Address:
nám. Svobody 16, 691 42 Valtice, Česko

Kurz Sommelier (I. část). Dvoutýdenní kurz vedoucí k získání osvědčení "Sommelier", určený specializovaným pracovníkům gastronomie, vinoték a obchodníkům vinařských firem, ale i konzumentům, kteří chtějí být v tomto oboru vzdělaní. Teoretická výuka je doplněna tuzemskými exkurzemi.

I. část: 22. - 25.10.2018
II. část: 19. - 23.11.2018

PŘEDNÁŠEJÍ

Pro someliérský kurz Vinařské akademie Valtice jsou vybíráni experti z oboru vinařství a gastronomie a teorie je seřazena podle pravidel pedagogiky. Přímý kontakt s přednášejícím a mluvené slovo je stále účinnější než e-learning.

  • prof. Ing. Fedor Malík, DrSc. – pedagog a vedoucí katedry Chemicko - technologické fakulty SVŠT v Bratislavě
  • doc. Ing. Josef Balík, Ph.D. - pedagog a vedoucí ústavu posklizňové technologie MZLU v Brně
  • Ing. Jiří Kopeček - výrobce vína a významný odborník, pedagog
  • Ing. Jan Stávek, Ph.D. - výrobce vína a významný odborník, vědecko-výzkumný pracovník MZLU v Brně
  • Ing. Kamil Prokeš, Ph.D. – výrobce vína a významný odborník
  • pan Libor Nazarčuk – sommeliér – několikanásobný mistr ČR, mezinárodní mistr SR, účastník mistrovství světa, viceprezident Asociace sommeliérů ČR
  • Ing. Radek Sotolář, Ph.D. - pedagog a vědecko-výzkumný pracovník MZLU v Brně
  • Ing. Petr Ptáček - technolog ve vinařství, lektor

Z hlediska velkého množství informací a poznatků je kurz rozdělen do dvou částí. První část je čtyřdenní, ve druhé části jsou čtyři dny výuky a jeden den závěrečná zkouška. Závěrečná zkouška se skládá z části teoretické a části praktické. Výsledky hodnotí komise složena z nezávislých odborníků jmenovaných Vinařskou akademií. Úspěšní absolventi obdrží Osvědčení o absolvování, které je ověřeno Vinařskou akademií Valtice a Asociací sommeliérů ČR.

CENA KURZU PRO ROK 2018: 14 950 Kč + 21% DPH (cena vč. DPH činí 18 089 Kč)

Cena zahrnuje tyto služby:

  • teoretickou výuku odborníky na nejvyšší úrovni včetně skript
  • 5 x exkurze (výrobní podniky, vinice, Salon vín ČR)
  • závěrečné zkoušky před komisí odborníků a slavnostní předání osvědčení

Kurz Sommelier (I. část)


Ověřeno MonsterInsights